Enjoy your season

Tid til solcrem

Så er det tid til solcrem også i Danmark. Kræftens bekæmpelse anbefaler 3 ting:

  1. Skygge
  2. Solhat
  3. Solcrem

1. Skygge

Hvorfor skal man holde sig i skyggen?

Det er på grund af UV stråler at man skal holde sig i skyggen. Næsten halvdelen af uv-strålingen falder imellem 12 og 15. Derfor er det en god ide at søge skygge i dette tidsrum.

Medbring din egen skygge

Hvis du er på stranden eller du er derhjemme kan det nogen gange være svært at finde skygge. Du kan med fordel anvende en parasol eller solsejl til at skabe denne skygge.

Du kan finde et bredt udvalg af parasoller og solsejl i shop

2. Solhat

Er du ude mellem 12 og 15 så er det en god ide at have en solhat og solbriller på. Solhatten beskytter både hoved og ørene på en gang, hvis du kun har kasket på er dine øre ikke beskyttet. Solbriller giver god beskyttelse mod uv-strålingens irritation af øjnene hvis de er mørket EPF.

Du kan finde et udvalg af solhatte og solbriller i vores shop.

3. Solcrem

Kræftens Bekæmpelse anbefaler at man smører 1 håndfuld solcrem per person på sin krop. Generelt smøre vi alt for lidt solcrem på nå vi endelig smøre os ind siger Kræftens Bekæmpelse.

Man skal smøre sig ind ca. 20 min. før man går i solen og altid smøre sig ind efter man har været i vandet. Det er vigtigt at vælge den rigtige solcrem  til formålet. Kræftens Bekæmpelse anbefaler at man minimum bruger faktor 15 nå man er i Danmark og faktor 30 eller mere når man er sydpå. Husk altid at solcremen skal beskytter mod både UVA- og UVB-stråling.

Husk også at bruge aftersun når du kommer ind for at give huden noget fugt tilbage.

Vi har samlet en række at de bedste og mest anvende produkter her:

 

 

Sommer