Speedo

Speedo herre

Den perfekte gave til Fars dag 2018 

Speedo badebukser

De velkendte Speedo badebukser til mænd som op gennem 1970'erne og 80'erne dominerede de danske strande er måske tilbage til danmark. Alle snakker om Speedos til mænd, men kun få mænd tør iføre sig et på knaldrøde Speedo badebukser og gå ned på stranden. Men vi tror, at 2018 er året hvor dette vender og danske mænd igen tør vise, hvad de er lavet af.

Hvis man er på ferie i Italien, den Franske Riviera eller Brasilien, kan man se mange af de lokale i Speedo badebukser. Der er det socialt acceptabelt at iføre sig de stramme bukser på en offentlig strand uden at blive kigget på, som om man lige er landet fra 70'erne.

De traditionelle Speedo badebukser

 

Til manden der har alt og tør leve på kanten at den danske mode, så er Speedo badebukser et must til Fars dag.

 

De klassiske tight siddende badebukser, der næsten ikke lader noget tilovers til fantasien, men er super behagelige og giver god mulighed for at få sol på stort set hele kroppen.

De moderne Speedo badebukser med ben

 

De moderne badebukser som er brugt af mange svømmere sidder stadig tight, men vil nok tiltale flere ned de traditionelle helt korte.

 

 

 

 

De badebukser alle andre har

Hvis du bare gerne vil ligne alle andre ved stranden, så skal du vælg disse Speedo badebukser her. Her er der luft til det hele og praktiske lommer til nøgler og mobil. Men du ligner alle de andre på stranden.