Grosseto – Toscana

Grosseto

Grosseto - Toscana
Grosseto – Toscan

Grosseto er en af de større provinsby i Toscana, som ligger lidt inde i landet med bjerge i baggrunden. Her bor ca. 225.000 mennesker. Du finder meget fantastisk natur i dette område, ligemeget om du er til strande eller om du er til at vandre i bjerge eller vil besøge nogle af de små bjergbyer, der ligger omkring byen. Selve byen har en fin gågade med masser af butikker både lokale og internationale. Når du går gennem gaderne får du et fantastisk indtryk af gammel arkitektur og kultur med alle de gamle meget flotte bygninger. Du finder også en del forskellige museer i byen. Bl.a.  Museum of Archaeology and Art of Maremma, som ligger midt i byen.

Marina di Grosseto

12 km fra Grosseto ud mod kysten ligger Marina di Grosseto som er havnebyen og strandbyen til Grosetto. Her finder du en smuk bred strand med masser af gode restauranter. Der er masser af hoteller og lejligheder til leje i havnebyen Marina di Grosseto.

[gmap-embed id=”1358″]

Saturnia – Maremma

60 km inde i landet, igennem bjerge og små byer finder vi en af de små perler, Saturnia – Maremma, som er et “must see”,når man er i Grosseto området . Dette er en naturligt termisk kilde med varmt vand der strømmer ud af de underjordiske kilde. De smukt formede kar af mineralaflejringer og det varme vand gør det til en super oplevelse for hele familien.

 

Talamome

30 km længer sydpå ligger Talamone, en lille hyggelig havneby med masser af både og lokale Italienere. Læs mere om Talemone her…..Booking.com

Se alle vores indlæg her på “At rejse er at leve…”:

Miami – Collins Avenue
Miami – Collins Avenue