Miami

Miami

Vi fløj til Miami i vinterferien 2018 med SAS fra København. Vi fløj på SAS Plus, så der var lidt ekstra benplads og vi fik lidt bedre service en SAS Go. Vi landede i Miami Internationale Lufthavn, hvor vi havde lejet en bil til de 14 dage vi havde. Vi havde lejet en bil igennem Sixt.dk, en stor Mercedes CLK, det er en middelklasse bil i USA. Den blev vi glad for på vores lange ture i Florida. Det kostede ca. 1100 USD for 14 dage.

Courtyard by Marriott Miami Lakes
Courtyard by Marriott Miami Lakes

Vi havde booket 3 nætter på et hotel tæt på lufthavnen for at undgå den tætte trafik inde i centrum af Miami. Det var der fordele ved, men også ulemper. Fordelen var helt klart, at vi var hurtigt på hotellet efter vi landede og der var ikke langt til Everglades. Ulemperne var, at vi var langt fra Miami Beach og Downtown Miami.

Vi boede på Courtyard by Marriott Miami Lakes, et super fint hotel til 2 voksne og 2 børn med de faciliteter som en familie har brug for. Hotellet havde en fantastisk gårdhave med pool område, liggestole og lounge møbler. Vi brugte poolen hver dag, vi havde den næsten for os selv hver gang vi var der nede, så der bliv badet igennem af børnene.

Der var en lille cafe på hotellet, som man kender fra Courtyard hotellerne, hvor man kunne købe morgenmad og cafe mad resten af dagen. Overraskende nok var der sund kost på menukortet. Familien var helt vilde med havregrød med rørsukker, tranebær, frisk frugt, juice og en stor kaffe til morgenmad. Vi spiste også aftensmad en enkelt aften, da vi kom sent hjem og ikke orkede noget andet. Det var også fint, ikke noget specielt, men OK.

Miami Lakes er en bydel,  som ligger ind mod Everglades bag ved Miami Downtown, det var her vores hotel lå. Der er mange Latinoer i dette område og der bliver snakket meget spansk i butikker og på gaden. Området er forholdsvist nyt og alt infrastruktur fungerer perfekt, hvis du har en bil. Der er masser af restauranter og shopping muligheder i området, men ikke så meget ellers for turister. Det var nu heller ikke derfor, vi valgte dette hotel, men fordi det lå tæt på motorvej, lufthavn og Everglades.

Everglades

Everglades er et kæmpe sumpområde udlagt som national park lige bag ved Miami. Der kommer mere om vores oplevelser i Everglades.

Wynwood

Wynwood er Miamis kunstnerkvarter. Det ligger lidt nord for Miami Downtown. Læs mere om vores oplevelser i Wynwood her….

Solopgang over Miami Beach

Vores tur til Miami Beach for at se solopgang var en af de helt store oplevelser på vores tur til Florida. Læs mere om solopgang over Miami Beach her….

 

[gmap-embed id=”1434″]

 

 Booking.com

Se alle vores indlæg her på “At rejse er at leve…”:

Miami – Collins Avenue
Miami – Collins Avenue