Solopgang over Miami Beach

Miami Beach – Solopgang over Atlanterhavet

Miami Beach - Pier Park
Miami Beach – Pier Park solopgang

Vores tur til Miami Beach for at se solopgang var en af de helt store oplevelser på vores tur til Florida i vinterferien 2018. Man kan sige meget om gratis oplevelser, men denne var helt fantastisk.

Vi stod op kl. 6:00 hele familien og pakkede bilen med badetøj og håndklæder. Så gik turen til Miami Beach med et lille stop hos Starbucks for at få lidt morgenmad med til solopgangen på stranden. Vi kørte til Pier Park som er i den nordlige ende af Miami Beach og parkerede bilen 10 meter fra stranden. Stranden var lige blevet præpareret med en harve så den var helt plan og ren. Der var andre der havde fået samme idé som os med at være på stranden før kl. 7 til solopgang. Der var en familie der var nede og træne i sandet og et par fotografer der tog billeder af solen der er på vej op over Atlanterhavet.

Vi sad og spiste vores morgenmad og nød solen langsomt kom til syne i horisonten. Det var en helt fantastisk oplevelse næsten helt meditativ at side i sandet og nyde varmen og udsigten.

Da solen var oppe skulle der bades, så hele familien var en tur ude og svømme i Atlanterhavet som var lidt frisk fra morgenstunden. Men det var helt perfekt.

Hvis du nogensinde har denne mulighed skulle du prøve det.

 

[gmap-embed id=”1495″]

 

 Booking.com

Se alle vores indlæg her på “At rejse er at leve…”:

Miami – Collins Avenue
Miami – Collins Avenue